English

Zip - post kodet e qyteteve shqiptare

Për të gjithë që dëshirojnë të dinë Zip Codet sipas qyteteve shqiptare i gjeni në listën më poshtë. Shumë njerëz nuk i dinë dhe kanë hasur vështirësi në shumë aplikime, pagesa të ndryshme që i kërkohet.


Zyra Posta Tirana 5- 1001
Zyra Posta Tirana 26- 1002
Zyra Posta Tirana 13- 1003
Zyra Posta Tirana 18- 1004
Zyra Posta Tirana 14- 1005
Zyra Posta Tirana 22- 1006
Zyra Posta Tirana 10- 1007
Zyra Posta Tirana 30- 1008
Zyra Posta Tirana 46- 1009
Zyra Posta Tirana 1- 1010
Zyra Posta Tirana 29- 1011
Zyra Posta Tirana 19- 1012
Zyra Posta Tirana 24- 1013
Zyra Posta Tirana 27- 1014
Zyra Posta Tirana 32- 1015
Zyra Posta Tirana 4- 1016
Zyra Posta Tirana 3- 1017
Zyra Posta Tirana 31- 1018
Zyra Posta Tirana 8- 1019
Zyra Posta Tirana 8/1- 1020
Zyra Posta Tirana 8/2- 1021
Zyra Posta Tirana 33- 1022
Zyra Posta Tirana 9- 1023
Zyra Posta Tirana 21- 1024
Zyra Posta Tirana 7- 1025
Zyra Posta Tirana 23- 1026
Zyra Posta Tirana 6- 1027
Zyra Posta Tirana 28- 1028
Zyra Posta Kamez Institut - 1029
Zyra Posta Kamez- 1030
Zyra Posta Tirane 11- 1031
Zyra Posta Vore- 1032
Zyra Posta Tirana Marikaj - 1033
Zyra Postare Petrele- 1034
Zyra Postare Baldushk- 1035
Zyra Postare Ndroq- 1036
Zyra Postare Berzhite- 1037
Zyra Postare Peze- 1038
Zyra Postare Preze- 1039
Zyra Postare Priske (Dajt) - 1040
Zyra Postare Vaqarr- 1041
Zyra Postare Zall-Bastar - 1042
Zyra Postare Shengjergj - 1043
Zyra Postare Sauk- 1044
Zyra Postare Farke- 1045
Zyra Postare Selite- 1046
Zyra Postare Babrru- 1047
Zyra Postare Zall-Herr- 1048
Zyra Postare Krrabe- 1049
Zyra Postare Mezez- 1050
Zyra Postare Kashar- 1051
Zyra Postare Yzberisht - 1052
Zyra Postare Berxull- 1053
Zyra Posta Bathore- 1054

KOMENTE