English

Gangnam Style. Artisti çuditet me suksesin e tij (VIDEO)

Gangnam Style, tashmë është videoja më e shikuar në botë përmes youtube me 900 milionë shikime.

Në Singapor, si pjesë e një turneu 34-vjeçari Psy, u takua me Hizon Rico të BBC-së ku ai ka shpjeguar se suksesi i tij është ende i çuditshëm, dhe se kënga Gangnam është frymëzuar nga muzika perëndimore.

Psy është shkurtim i psycho, sipas artistit, dhe Riko e ka pyetur atë se pse ai zgjodhi një emër të tillë.
1537

KOMENTE