English

Të vdekurit nga bora rriten çdo ditë në Evropën Lindore (VIDEO)

Rezultatet e njerëzve që kanë vdekur nga bora dhe temperaturat nën zero janë përhapur në të gjithë pjesët e Evropës Lindore.

Dhjetra fshatra në Rumani kanë mbetur pa energji elektrike dhe gjendja e jashtëzakonshme është shpallur në Bullgari.

Kushtet e rrugëve automobilistike në shumë pjesë të rajonit janë të pabesa, dhe disa shoferë akuzojnë autoritetet që nuk i përgjigjen shpejt situatave emergjente.
1569

KOMENTE