English

Tragetet e linjës Durrës-Bari mbërijnë sot në orën 16:00. Shkak moti i keq

Kushtet e motit të ditëve të fundit kanë sjellë vonesa në mbërritjen në orar të dy trageteve të linjës Durrës-Bari.

Informacionet e marra nga porti thonë se 2 tragete të linjës Durrës-Bari, të parashikuar që të mbërrinin në orën 08:00, do të mbërrijnë në Portin e Durrësit në orën 16:00, dhe gjithçka për faj të detit tepër të trazuar në brigjet e Barit, ku dallgët kanë arritur deri në 8 ballë.

KOMENTE