English

Coco Agustin dhe fotot "skandal" të Vitit të Ri 2013


Si shumë çifte dhe ata mund të kenë patur problemet e tyre gjatë gjithë këtyre viteve të martesës së tyre, por përësri ata janë një çift që dinë të zgjidhin mosmarrëveshjet e tyre dhe të shfaqen në sy të publikut përësri të lumtur.

Coco Agustin dhe burri i saj Ice-T, kanë festuar Vitin e Ri 2013 në LAX club në Las Vegas, kua Coco si gjithmonë shfaqet aspak e ndrojtur për nxjerrjen e aseteve të saj.

33 vjeçarja linte pak për të mos thënë aspak imagjinatë në veshjen e saj.

Përmes fotove ata tregojnë se martesa e tyre është aq e fortë sa kurrë më parë.

KOMENTE