English

Viti i Ri 2013. Skena të turpshme të të rinjve në rrugët e Britanisë (FOTO)

Për të gjithë ata që u ka mbetur merak që natën e vitit të ri nuk dolën jashtë për të festuar, për arsye të ndryshme, mjafton të shohin këto foto dhe do të bëhen pishman që nuk kanë përfunduar si ato.

Jo vetëm në shtete si Anglia por dhe në të tjera, duke përfshirë e Shqipërinë të pirit nga ana e të rinjve kishte dalë jashtë kontrollit.

Nga Swansea në Newcastle, nga Birmingham në Liverpool të rinjtë dhe të rejat ishin në këtë gjendje që shihni në foto.

Po ashtu edhe në rrugët e Tiranës, orët e para të mëngjesit të datës 1 janar ishin pothuajse njëlloj dhe me makina që iknin me shpejtësi dhe drejtim të paqartë lëvizjee, edhe pse masat e policisë ishin të rrepta.

KOMENTE