English

25 vjeç dhe ka fjetur me 5000 burra

25-vjeçarja Nikki Lee nga Mbretëria e Bashkuar, zyrtarisht njihet si mbajtësja e e rekordit botëror për numrin e partnerëve seksualë.

Deri në moshën 25 vjeçare ajo ka fjetur me 5000 burra, për një kohë 9 vjeçare. Të dhënat janë të sakta pasi 16 vjeçarja në atë kohë e urritur ka dokumentuar gjithçka në një ditar, madje me detaje, kush, ku, si, pozicioni dhe sa.

Nikki thotë se ajo kurrë nuk ka bërë seks me të njëjtin person. Partnerët ajo i takonte kudo - në disko, bare, shëtitje, teatër, film. Mesatarisht, duket se Lee është duke fjetur çdo ditë me një dashnor të ri. Ajo vetë pranon se origjinali "hobi" u bë për të një lloj droge, pa të cilin nuk mund të ekzistonte.

Ndërsa tani për të gjetur një partner të ri, asaj i duhet të shkojë të udhëtojë në qytetet të tjera. Ajo punon në një sallon bukurie dhe në kohën e saj të lirë ajo del dhe kërkon partnerë seksualë.

KOMENTE