English

Bie nga treni, ecën 7 km në temperaturë -40 gradë dhe mbijeton

Një burrë 42 vjeç nga BRATSK, Siberi, bie nga treni jashtë, kur temperatura arrinte -40 gradë.

Richard Sorge ishte duke udhëtuar me tren dhe shkon në banjo për të pirë një cigare. Kur del nga banja ai ngatëroi derën dhe në vend të derës së kabinës ai hapi derën e jashtme duke rënë jashtë në borë dhe në temperaturë -40 gradë. Edhe pse ra ai ndoqi trenin për ta arritur por nuk mundi, por ai arriti të ecte 7 km duke arritur në stacionin më të afërt.

Sorge u ndihmua më pas nga menaxheri i stacionit ndërkohë policia po heton pse dera e jashtme e trenit ishte e hapur.
Ngjarja ka ndodhur në 18 janar 2013.

KOMENTE