English

Jahjaga dhe Haradinaj urojnë Thaçin për rizgjedhjen në krye të PDK-së

Atifete Jahjaga, Presidente e Kosovës, ka përgëzuar kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi, me rastin e mbajtjes së konventës së PDK-së. Ajo ka përgëzuar kryetarin e PDK-së për mbajtjen me sukses të konventës dhe për rizgjedhjen në krye të PDK-së.

Edhe kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka uruar kryetarin e PDK-së për mbajtjen me sukses të konventës së partisë si dhe për rizgjedhjen në në krye të PDK-së.

KOMENTE