English

Lady Gaga, lutje për 245 personat e vdekur në zjarr (VIDEO)

Pop stari Lady Gaga ka shprehur pikëllimin e saj duke dërguar ngushëllimet e saj për ata që kanë humbur të dashurit e tyre në zjarrin e rënë në një klub nate në Brazil ku mendohet se ishin 245 persona të shtunën.

Këngëtarja ka ndarë një fotografi të veten duke u lutur, me shkrim: ". Unë jam duke menduar për ju sot, në këtë tragjedi"
Zemra e saj gjithashtu është tepër e tronditur pasi atje kishte humbur jetën dhe një prej miqve të saj. Ngjarja ka ndodhur në një klub nate brazilian në Santa Maria.
1623

KOMENTE