English

Peshkaqen tjetër kapet në Vlorë

Kjo nuk është hera e parë për peshkarexhën "Pavarësia" në Vlorë, e cila edhe sot ka kapur në ujrat e Detit Jon një peshkaqen 4 metra të gjatë me një peshë prej 150 kg.

Peshkaqeni ëshë kapur disa metra larg ishullit të Sazanit.

Peshkaqenë të këtyre përmasave dhe të këtij lloji, konsiderohen mjaft të rrezikshëm dhe sipas peshkatarëve, nuk është kapur asnjëherë më parë në bregdetin tonë.

KOMENTE