English

Testosteronet kanë ndryshuar mjekun 74 vjeçar. Tashmë një djalë i ri (VIDEO)

Dr Jeffry Life, është 74 vjeç, jeton në Las Vegas dhe ka trupin e një njeriu shumë të ri.

Ai ishte në të 50-at e tij kur ai e kuptoi se si një njeri barkmadh me një moshë mesatare ishte tepër i lodhur dhe binte shpesh si i vdekur, vendosi të ndryshojë fizikun e tij.

Dr. Life beson se ushtrimet dhe të ushqyerit janë mjaft të rëndësishëm, por korrigjimi i defiçitit të hormoneve janë çelësi i suksesit të tij.

Ai tani merr injeksione javore hormonit mashkullor testosteron.

Peter Bowes shkoi për të takuar dr. Life dhe u surprizua nga fiziku i tij i cili kishte dhënë rezultate të paimagjinueshme.
1641

KOMENTE