English

"Çmendet" Dublini nga brazilianet

Adrianna Vieria u ka ofruar irlandezëve një pamje sensacionale ndërsa së bashku me Miss Carnavalet e Irlandes Jennifer Arayjo dhe Vanessa Froto janë shfaqur në rrugët e Dublinit.

Ky imazh padyshim paralajmëron shumë për karnavalet. Brazilianet kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të bërë që samba të shpërthejë duke mahnitur dhe ngritur adrenalinën te të pranishmit.

KOMENTE