English

Nëse fitoni kupën do të keni një javë Seks Falas

"Në rast se fitoni kupën e Afrikës kundër Burkina Faso, përveçse parave prestigjit do të keni dhe një javë seks falas".

Ky ka qënë komunikimi për futbollistët e Nigerisë, nëse fitojnë kupën. premtimi si dhuratë ka erdhur nga kreu i sindikatës së prostitutave, i cili thekson se do të kenë pa përjashtim të gjithë futbollistët një javë seks falas me prostitutat më të paguara.

" Ky është verësimi jonë më i mirë. Por kjo vlen vetëm nëse fitojnë, nuk mjafton të arrijnë në finale”, ka thënë një përfaqësuese e sindikatës".

KOMENTE