English

Vështirësi qarkullimi në aksin Tiranë-Elbasan. Akull në zonën e Gracenit

Për shkak të dëborës dhe temperaturave të ulëta, në disa zona janë krijuar shtresa akulli që e bëjnë të pamundur kalimin e mjeteve.

Pikërish në zonën e Gracenit, Elbasan shtresat e akullit në rrugë kanë bërë të mundur që qarkullimi të bllokohet dhe një vështirësi shumë e madhe dhe rrisk i lartë për të kaluar.

Vështirësi në lëvizje raportohen edhe në Qafë-Thanë dhe Qafë-Plloçë.

KOMENTE