English

smartphone Ascend P2, më i shpejti në botë. Prezantohet në kongres (VIDEO)

Firma teknologjike kineze Huawei ka prezantuar një telefon të ri celular, në Kongresin Botëror të telefonave, në Barcelonë - një ngjarje vitrinë për telefonin celular dhe pajisjet e industrisë së zgjuar.

Huawei përshkruan Android-powered P2, si pajisjen më të shpejtë në botë pasi është i pari që ka përfshirë një çip LTE 4 Cat i cili - në teori - lejon shkarkimie 4G, me një shpejtesi deri në 150 megabits për sekondë.

1679

KOMENTE