English

Justin Bieber në një lidhje të re!

Justin Bieber, tashmë ka qenë i shoqëruar nga një femër misterioze e cila më pas u zbulua se është një këngëtare londineze e quajtur Ella Paige. Nuk dihet nëse ata janë në një lidhje, pasi kohët e fundit ata janë parë të shoqërohen mjaft shumë.

Në anën tjetër Selena Gomez ish e dashura e Justin Bieber nuk dihet nëse po takohet me dikë fshehurazi ose jo, mirëpo ende nuk dihet e sigurt nëse ka përfunduar gjithcka mes saj dhe Justin-it.

KOMENTE