English

Kapen 20 kg kanabis te Ura e Dajlanit

Policia e Durrsit, ka arrestuar dy persona te Ura e Dajlanit.

Pas ndalimit dhe kontrollit në makinë u gjetën 20 kg kanabis, ku dy personat e kishin fshehur për ta transportuar lëndën narkotike.


Nuk jepet asnjë informacion tjetër lidhur me operacionin e zhvilluar si dhe identitetin e personave por policia e Durrësit do të japë më shumë detaje gjatë orëve në vijim.

KOMENTE