English

Agron Jano hidhet nga ballkoni i shtëpisë në zonën e bllokut

Mbrëmjen e djeshme në Tiranë, në zonën e bllokut është hedhur nga ballkoni i pallatit ku banonte kryetari i shoqatës së arkitektëve Agron Jano.

Në momentet e marrjes së kryerjes së këtij akti, ai ka qenë i vetëm në shtëpi ndërsa gruaja dhe fëmijët ishin jashtë.

Burimet e para nga policia bëjnë të ditur se ngarkesa e madhe psikologjike mund të ketë qënë shkaku që ka detyruar arkitektin dhe njëkohësisht pedagog në Inxhinierinë e Ndërtimit, për të ndërmarë vendimin e vetvrasjes.

KOMENTE