English

Bill Gates lë bakshish 5 dollarë kamarierit ndërsa djali i tij lë 500 dollarë

“Ai është djali i njeriut më të pasur në botë, ndërsa unë jam djali i një fermeri. Asnjëherë mos harroni të kaluarën tuaj. Është Mësuesi juaj më i mirë."

Kjo ka qenë përgjigjia e njeriut nr 2 në botë vlerësuar për pasurinë e tij, pas një darke në restorant.

Bill Gates pagoi faturën e restorantit dhe i la kamarrierit një bakshish prej 5 dollarësh ndërsa djali i tij një ditë më parë i la kamarrierit 500 dollarë.

Kamarieri si duket kishte shprehur në fytyrën e tij moskënaqesinë dhe kur Bill e pyeti nëse ka ndodhur gjë ai nuk nguroi të pyeste pse ju latë 5 dollarë dhe djali juaj 500?

KOMENTE