English

Coco Austin: Bëni ushtrimet e mia që të jeni si unë (FOTO)

Coco Austin ka postuar disa foto të saj gjatë trajnimit të saj në palestër.

"Që të keni një trup si timin duhet të punoni shumë dhe me një kujdes të madh", ka shkruar 34 vjeçarja në blogun e saj poshtë fotove të postuara.

Coco ka fillaur të frekuentojë palestrën pasi është duke marrë një paketë trajnimi lidhur me muskujt e saj sidomos ata kryesorë që e bëjnë atë të veçantë nga të tjerat.

Martesa e Cocos me Ice-t 55 vjeçar, muajt e fundit ka qënë në një krizë pasi fjalët ishin përhapur që Coco e ka mashtruar burrin e saj gjatë kohës që ka qënë me punë në Las Vegas.

KOMENTE