English

Pse martesat përfundojnë në divorc

Pse Martesat përfundojnë në divorc dhe çfarë mund të bëjmë për t'i mbajtur gjallë ato.
Ke para, ke një partner/e inteligjent/e, në çdo fushë madhe dhe tepër të nxehtë në mardhënien intime, atëherë pse duhet të ndahesh?

E vërteta e thjeshtë është se ka disa arsye pse martesat dështojnë, duke qenë të vetëdijshëm për arsyet më të zakonshme për shkurorëzim mund të ndihmojnë çiftet në zbutjen e problemeve në martesat e tyre dhe të ndihmojnë në parandalimin e divorcit në të ardhmen.

1. Pabesia
Po PABESIA, duket arsyeja më e shpeshtë për shkurorëzim. Atletët, këngëtarë, politikanë, dhe të tjerë "të famshëm" janë shpesh në qendër të vëmendjes për shkak të mosbesimit të tyre, në disa raste, ky mashtrimit përfshin njerëz të shumta dhe është zakonisht mjaft skandaloze, duke mbledhur vëmendje në mbarë botën dhe shpesh shkatërrim në jetën e tyre personale dhe profesionale. Por pabesia nuk është e rezervuar vetëm për ata që janë në qendër të vëmendjes - kjo është një situatë që lind në martesat e njerëzve normalë, gjithashtu. Pabesia është e ndryshme për shkak se ajo zakonisht shkaktohet nga çështje të tjera...

2. Komunikimi
Komunikimi është shpesh ngjitësi që mban një martesë së bashku. Nëse dy njerëz janë në një mendje me ndjenjat e njëri-tjetrit, opinionet dhe vlerat, atëherë ky është një përfitim i madh për marrëdhëniet e tyre. Në përgjithësi, kjo do të thotë se ata në fakt duhet të flasin me ndershmëri dhe hapur me njëri-tjetrin, dhe edhe pse kjo mund të duket e vështirë për të bërë këtë punë pasi në mes, janë fëmijët, dhe detyrimet e tjera, kjo është një komponent i rëndësishëm për çdo marrëdhënie. Nëse dy njerëz nuk i shprehin hapur ndjenjat e tyre apo shqetësime, atëherë nuk ka asnjë mënyrë për të punuar së bashku për të ndihmuar apo rregulluar ato.
Bisedoni rreth seksit. Tregojini partnerit tuaj në qoftë se ju ndiheni emocionalisht ose mendërisht i paplotësuar. Nëse keni nevojë për vëmendje, kërkoni për të. Dy njerëz martohen, sepse ata komunikojnë se e duan njëri-tjetrin dhe duan të bëjnë zyrtare dashurinë e tyre ... kështu që martesa është një vend i madh për të filluar.

3. Paraja
Paraja është një faktor që ndikon rëndë stabilitetin dhe fortësinë në një martesë ...

KOMENTE