English

Supermodelja hollandeze, shkakton drithërima te meshkujt (FOTO)

Supermodelja hollandeze ka prezantuar linjën e re të veshjeve të brendshme për firmën Hunkemöller.

34 vjeçarja Sylvie van der Vaart ka shpalosur trupin e saj si një ngjallë duke i dërguar zemrave të meshkujve emocione rrënqethëse madje ndoshta dhe ish të dashurit të saj Rafael i cili luan për Hamburg, i cili u nda nga super modelja që kur e goditi atë në mbrëmjen e Vitit të Ri.

Ajo di si të prezantojë koleksionin e ri madje për projektuesin hollandez ajo është bërë arma më e fortë në këtë prezantim duke bërë madje që ai ta shikojë më me kujdes edhe në bashkëpunime të tjera.

KOMENTE