English

Shpëton për mrekulli nga krokodili (VIDEO)

Antonio Ruiz, nga Kosta Rika, një fotograf i apasionuar fatmirësisht është gjallë. Ai i ka shpëtuar vdekjes nga ngrënia e krokodilit vetëm për një fije floku.

Së bashku me miqtë e tij ai kishte shkuar buzë ujit ku i kishin hedhur copa mishi një grumbulli krokodiësh të cilët ishin mjaft të uritur.

Riuz kishte marrë aparatin dhe ishte duke fotografuar se si ata hanin të uritur, por ndërkohë njëri prej krokodilëve që me sa duket kishte qenë mjaft i uritur, kërceu jashtë në drejtim të Ruiz.

Shokët e tij thërritën por fati ishte me Ruiz i cili shpëtoi për mrekulli.
1728

KOMENTE