English

Beyoncé në veshjet që kjo verë kërkon

Ajo ka trupin më të lakmuar në botë, dhe kjo sigurisht nuk është e vështirë për të parë pse.
Beyoncé është parë duke treguar figurën e saj të pabesueshme në fushatën verore, H&M te veshur me një shumëllojshmëri të vogël bikini.

31-vjeçarja tregon trupin e saj perfekt per te ciliin e kane zili dhe moshat e reja.

Beyoncé tha gjatë fushatës: "Unë e kam pëlqyer gjithmonë të përqëndrohem në argëtimin dhe modën e H&M-së. Unë me të vërtetë kam dashur konceptin e bashkëpunimit qe eksploron emocionet e ndryshme të grave qe përfaqësohen nga katër elemente - zjarri, uji, toka dhe era.
Ky ishte një xhirim teper i bukur në një ishull tropikal.

Donald Schneider, drejtor kreativ i H & M, shtoi: "Fushata e veres se H & M-së permes Beyoncé është një fantazi epike, me dramën, magjine dhe gjithashtu një ndjenjë e parajsës.
"Ajo ishte e mahnitshme për të parë atë në xhirime e cila te bente te punoje me kenaqesi dhe lehtesi me te - një cilësi që e bën atë të tillë një ikonë për gratë në mbarë botën. Fushata është thelbi i Beyonce, dhe thelbi i H & M këtë verë. "

KOMENTE