English

Gënjeu për virgjërinë. I paguan burrit 6000 euro

Një grua egjiptiane u urdhërua t'i paguajë të shoqit rreth 6 000 euro në kompensim pasi ai zbuloi se ajo e kishte gënjyer atë në lidhje me virgjërinë e saj.
Burri akuzoi gruan e tij për mashtrim duke e bërë atë të besonte se ajo kurrë nuk kishte qenë e martuat më parë madje ishte dhe një virgjëreshë, duke bërë një kirurgji.
Çështja tashmë ka shkuar në gjykatën e apelit në Abu Dhabi.
Gjykata mbështeti vendimin se ajo kishte mashtruar burrin e saj.

Paratë janë menduar për të ndihmuar burrin të kapërcejë stigmën e asaj që është në disa pjesë të shoqërisë arabe është konsideruar të jetë një përvojë e hidhur e turpshme për të dhe familjen e tij.

Gjykata provoi se gruaja kishte qenë e martuar më parë dhe ishte divorcuar me burrin e saj të parë. Ai gjithashtu pranoi se ajo kishte bërë deklarata të rreme "me ndihmën e babait të saj, në kontratën e martesës së çiftit - duke deklaruar se ajo kurrë nuk kishte qenë e martuar apo ka pasur seks", sipas raporteve të shtypit.
Prishja e martesës së çiftit erdhi pas një mesazh SMS të dërguar në telefonin e burrit të saj pas tre vitesh martese dhe lindjes së një fëmije.
Mesazhi u pasua më vonë nga një kopje e dokumentit të divorcit të gruas duke bërë që njeriu të ngrejë padi për divorc kundër gruas së tij egjiptiane për mashtrim.
Ai pretendoi kompensim prej saj, për dëmin emocional që ai pësoi, duke pretenduar se ai ishte 'duke vuajtur nga depresioni dhe kishte humbur besimin në njerëzit rreth tij, si rezultat i mashtrimit të saj. "
Burri gjithashtu e akuzoi gruan e tij se i është nënshtruar një operacioni për ta bërë atë të duket sikur ajo ishte e virgjër - një operacion i thjeshtë i cili po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm në disa vende arabe.

KOMENTE