English

Malaj: kandidat i pavarur. Intervista e plotë (VIDEO)

Malaj si kandidat i pavarur: Mandati im për të mbrojtur PS-në nga neodiktatorët

Kandidati i pavarur për deputet Arben Malaj ka garantuar sot se do të zhvillojë një fushatë pozitive.

I shoqëruar nga ish kreu i PS-së, Fatos Nano, Malaj ka dalë sot në një konferencë për mediat, ku ka prezantuar strategjinë e tij si kandidat i pavarur në Vlorë.

Malaj gjithashtu ka theksuar se vendimi për të kandiduar si I pavarur ka qënë mjaft i vështirë por ka qënë një vendim në shërbim të socialistëve. Ai gjithashtu nuk ka lënë pa sulmuar edhe kreun e PS-së Edi Rama.

“Partia Socialiste është mbi gjithçka por mënyra për ti shërbyer asaj është e ndryshme nga individë të ndryshëm. Vendimi për të kandiduar si i pavarur është i vështirë dhe aspak i lehtë, është emocioni i së nesërmes për ta bërë PS-në fituese dhe të dobishme për sfidat që ka vendi që nuk janë të lehta. Marrja e këtij vendi është ndjenjë përgjegjësie. Mandati im do të jetë në shërbim të socialistëve për ta mbrojtur PS-në nga tendencat neodiktatoriale” tha Malaj.

1766

KOMENTE