English

Vritet protestuesi jashtë ambasadës Iraniane në Beirut

Një burrë libanez me sa duket ka protestuar kundër rolit të Hezbollahut në konfliktin në Siri, është vrarë me armë zjarri jashtë ambasadës iraniane në Bejrut, thon burimet libaneze të sigurisë.

Një grup i vogël ishte duke protestuar pranë ambasadës kundër lëvizjes Shia dhe përkrahësit të saj, Iran, mbi përfshirjen e tyre në Siri.

Akoma nuk dihet se kush e vrau protestuesin.

Luftëtarët e Hezbollahut javët e fundit kanë ndihmuar për të rimarrë qytetin e Qusair nga rebelët.

KOMENTE