English

Bregu: Diferenca PD-PS po ngushtohet

Numërimi i votava po vazhdon duke e ngushtuar diferencën mes dy koalicioneve.

Ky proces, ashtu si dhe proçesi i votimit po vazhdon normalisht dhe duke respektuar kodin zgjedhor.

Eshtë e rëndësishme të ruhen deri në fund strandartet më të larta të këtyre zgjedhjeve.

Në emër të Partisë Demokratike shpreh mirënjohje dhe falenderim për të gjithë numëruesit, komisionerët dhe vëzhguesit për përpjekjet e tyre për një proçes të shpejtë dhe të saktë.

I ftoj të numërojnë me durim dhe vendosmëri çdo votë të qytetarëve.

Proçesi duhet të vazhdojë normalisht, në çdo qendër numërimi dhe asnjë forcë politike nuk duhet ta bllokojë atë, siç është sinjali në disa KZAZ.

KOMENTE