English

Fluturon me një dorë mbështetur në autobus. Video që ka çuditur mediat

Një moment dhe ai krijoji një "kruarje koke" në gjithë botë.
Ai "fluturon" lart duke u mbështetur vetëm me një dorë në anën e një autobusi në rrugët e Londrës.

Të gjithë janë shtangur duke marrë fotografi dhe video. Por a është kjo e vërtetë?

Krahu është një shtyllë metalike që ka qenë e lidhur me autobusin dhe po mbështet peshën e Dynamos, ndërsa ai mbahet mbi të.
Krahu i vërtetë i Dynamo është përthyer dhe futur brenda në gjoksin e tij.
Pak nga pak shenja tona para mediave sociale përfshijnë faktin se gishtat e tij nuk lëvizin në clip dhe nuk ka njerëz përreth, kur ai rri pezull lart në autobus.
Në fakt, në shikim të dytë krahu i bashkangjitur në autobus duket mjaft hipokrit.
Dynamo nuk është i pari për të arritur këtë "fenomen perceptimi".

Johan Lorbeer ka qenë gjermani i cili ka bërë mjaft numra të tilla iluzionesh nëpër mure dhe vende të ndryshme duke përfshirë të dy anët e ndërtesave në rrugë dhe fasadave të dyqaneve që nga viti 2002.
1811

KOMENTE