English

Jozefina Topalli thyen heshtjen pas-zgjedhore: Falënderim dhe mirënjohje për çdo militant

Më në fund Kryetarja e Kuvendit popullor Jozefina Topalli thyen heshtjen pas-zgjedhore përmes një statusi postuar në Facebook.

"“Falënderim dhe mirënjohje për çdo militant, anëtar, simpatinzant e votues të Partisë Demokratike. Falënderim dhe mirënjohje për mundin, përkushtimin dhe përgjegjshmërinë absolute me të cilën mbrojtët alternativën dhe votën tonë", shkruan nënkryetarja e PD-së Jozefina Topalli.

Por njëkohësisht dhe deputetja e qarkut të Fierit, Mesila Doda me anë të një mesazhi në Facebook, i ka bërë thirrje mbështetësve të PD-së për reflektim, duke e cilësuar këtë si momentin më të vështirë që pas vitit 1997.

KOMENTE