English

97 vjeçari, ndihet i dërrmuar nga zhdukja e djalit të tij 3 vjeçar (FOTO)

Babai më i vjetër në botë ka folur për median se shkatërrimi më i madh në jetën e tij është zhdukja e fëmijës së tij 3 vjeçar për të cilin ai dyshon se ia kanë rrëmbyer.

Ramjeet Ragav, 97, nuk e ka parë Vikramjeet birin e tij, për 55 ditë dhe ata besojnë se ai u rrëmbye pas një vizite në spital.

Nënën e tij e kishte zënë gjumi në stacionin e autobusit pasi kishte kryer vizitën në spital.

Z. Ragav u nderua me titull në vitin 2010, si babai më i vjetër në botë me gruan e tij Shakuntala 60 vjeç.

Fotografitë në krah tregojnë jetën e tij dhe të familjes si dhe djalin e vogël në fshatin e vogël Kharkhoda, në Haryana, 64km nga kryeqyteti indian Nju Delhi.

KOMENTE