English

Andy Murray shpallet kampion. "Harron" të përqafojë nënën

E gjithë Britania ka fituar, e gjitha brohoret.

Andy Murray, kampioni parë mashkull, në Wimbledon të Britanisë në 77 vjet, u ngjit në stendën e tij duke shtrënguar duart për të ndarë këtë moment me të gjithë ara që e kanë bërë të mundur fitoren e tij dhe të titullit Kampion.

Së pari ka përqafuar trajnerin e tij Ivan Lendl, pastaj të dashurën Kim Sears, së bashku me anëtarët e tjerë të ekipit të tij, por një moment ai harroi nënën e tij, dhe menjëherë vrapoi drejt saj për ta falënderuar atë.

Judy Murray, 53, i dha Nënës më krenare në Britani, një përqafim dhe një puthje, për kënaqësinë e turmës që brohorisnin.

KOMENTE