English

Avioni gjatë uljes përplaset me pistën (VIDEO)

Një avion pasagjerësh u ul në aeroportin e San Franciskos këtë pasdite duke u përplasur me pistën.

Asiana Airlines Boeing 777 ka fluturuar nga Seul, Koreja e Jugut, gjatë uljes në pistë ai lëshoi një re tymi të zi në pjesën e bishtit të avionit.

Pasagjerët ishin parë duke u evakuuar nga dalja emergjente.
Një aeroplan i tillë ka një kapacitet midis 314 dhe 451 pasagjerë dhe kjo nuk është ende e qartë nëse ndonjë prej tyre është plagosur.
Aksidenti ishte parë dhe filmuar nga një dëshmitar i cili e ka hedhur në youtube dhe në dëshminë e tij ai shprehet se ishte e pabesueshme dhe se nuk mund të pushoja së qari duke menduar për kapacitetin e pasagjerëve që ka ky avion.
1827

KOMENTE