English

Silikon në testikuj për të rritur vetbesimin(FOTO)

Tashmë përveç kirurgjisë estetike te njerëzit një zhvillim të madh ka marrë dhe kirurgjia estetike te kafshët kryesisht qentë që mbahen në shtëpi.

Pronarët e tyre shpenzojnë për estetikën e qenve të tyre shuma 10 000 euro e lart duke ndërhyrë në fytyrën e tyre, bark, dhëmbë dhe pjesë të tjera që mendojnë se duhen ndryshuar.

Madje ka mjaft pronarë që kanë ndërhyrë deri në vendosjen e silikonit në testikujt e tyre për ti rritur "vetbesimin" qenve të tyre.

Fotot ne krah tregojnë disa nga operacionet estetike të tyre.

KOMENTE