English

4 vjeçari i humbur, gjendet në kodrat e qytetit Korçë

Në kodrat e qytetit policia e Korçës ka gjetur një fëmijë 4 vjeç i cili ishte larguar nga prindërit.

Fëmija pas ishte gjetur nga policia kishte patur vështirësi në identifikimin e tij dhe rrethanave të largimit të tij deri në kodrat pasi nuk kuptonte gjuhën shqipe.

Më pas policia pas shpërndarjes së fotove në Korçë prindërit e tij e njohën dhe u paraqitën në rajon, ndërkohë që ata po e kërkonin nëpër qytet ndërsa nuk kishin bërë denoncim për zhdukjen e djalit të tyre.

KOMENTE