English

Ushtari 25-vjeçar, nderohet nga vendi i tij përmes një ceremonie madhështore

Kryeministri dhe mijëra të pranishëm të tjerë dhe qytetarë kanë ndjekur funeralin ushtarak të pushkatuar të Lee Rigby në kishën Bury Parish në Greater Manchester.

Ushtari 25-vjeçar nga Middleton, u vra në Woolwich, në jug-lindje të Londrës, në maj.

Oficeri komandues i tij Lt Col Jim Taylor tha në një eulogji se Lee kishte qenë "një karakter i vërtetë regjimenti".

Pas shërbimit trupi i tij morri rrugën për një varrim privat në Varrezat Middleton.

KOMENTE