English

Eko e nënës shtatzënë çudit dhe shkencëtarët e mjekësisë (VIDEO)

Anne Clewlow, një nënë 9 shtatzënë e cila shkoi te mjeku për të bërë ekon e fundit dhe të shihte se si është fëmija e saj shtangu në vend.

E habitshme ishte dhe për mjekët të cilët i la pa fjalë. Nuk kishte hije dyshimi pasi ishte tepër e qartë fytyra e një engjëlli shpirtëror që u shfaq në krah të fëmijës.
Interesante, fytyra u shfaq në eko me formë të plotë, sy, hundë, gojë, veshë dhe qafën ashtu si çdo njeri.
Nëna e mori pozitivisht duke thënë se ai është engjëlli mbrojtës i fëmijës së saj.
1833

KOMENTE