English

Infermierja që ka pasion të përdhunojë kufomat. Mbetet shtatzënë

Një grua 38-vjeçare punonte prej kohësh në një morg dhe një ndër pasionet e saj ishte edhe “dhunimi” i kufomave.

Ajo ka përfituar nga kufoma e një burri të sjell në morg pasi ai ka pasur ereksion edhe pas vdekjes duke pasur kështu një orgazëm të fundit.

Gruaja e identifikuar si Felisiti Marmadjukin ka kryer marrdhënie me kufomën dhe më vonë ka kuptuar që ishte shtatzanë…

Historinë ja ka treguar mjekut të saj, i cili më pas ka lajmëruar policinë për të bërë edhe arrestimin e saj.

Përveç burgosjes 38-vjeçarja është gjobitur me një shumë prej 250 mij dollarësh.

Ngjarja ka ndodur ne Misuri të SHBA-së.

KOMENTE