English

Marjan Lleshi 44 vjeç godet për vdekje bashkëshorten e tij Valbona Lleshi

Sipas informacioneve të fundit Marjan Lleshi 44 vjeç ka goditur për vdekje bashkëshorten e tij Valbona Lleshi 27 vjeç brenda banesës ku ata jetonin.

Policia ka shkuar në vendngjarje dhe nga të dhënat paraprake dyshohet se ngjarja ka ndodhur për motive xhelozie.

Ngjarja ka ndodhur në Fushë-Mamurras. Kjo eshte vrasja e dyte brenda 48 oreve qe nje grua masakrohet nga burri pas asaj qe ndodhi ne Tirane.

KOMENTE