English

Planeti Tokë do të fotografohet nesër nga 21:27 deri në 21:42

Një eveniment i bukur shkencor pritet të ndodhë nesër në mbrëmje.

NASA, ka njoftuar se në orën 21 e 27 deri në 21 e 42 do të fotografohet planeti jonë Toka , nga një sondë me kamera të cilësisë super të lartë e vendosur pranë Saturnit.

Është rasti thone specialistet e NASA-s që çdo kush mund të dalë në këtë orë me shpresën se mund të jetë i fotografuar dhe të ngelet për një kohë të gjatë në foton e Tokës qe do shikohet në Google Earth.

KOMENTE