English

Steven Sigal i ftuar ne Rusi por shkrihet me valltaret (VİDEO)

Steve Steven Sigal, artisti i famshëm i filmave aksion që dalloi me artet marciale të cilat i shpalosi më së miri dhe jo pak herë ka ardhur në epiqendër të mediave botërore për preferencat e tij!

Sigal shkoi në Çeçeni për mision diplomatik, por mesa duket tha të hedh edhe një valle per kenaqesi dhe ashtu beri pa u menduar shume.

Mësohet se Steven Sigal ishte ftuar nga presidenti rus, Vladimir Putin me qëllim promovimin e armëve ruse për gjetjen e tregjeve të reja për shitjen e tyre. Por Sigal u ftua edhe nga presidenti i Çeçenisë Ramazan Kadyrov në Grozni, ku për nder të tij u ngrit festë. Por aktori amerikan nuk hezitoi të marrë pjesë dhe të argëtohet me valltaret e shkëlqyera..
Ndiqni videon...
1838

KOMENTE