English

Penelope Cruz, sjell në jetë vajzën në të njëjtën ditë me çiftin mbretëror

Penelope Cruz ka lindur fëmijën e saj të dytë - në të njëjtën ditë si fëmija Mbretëror.
Bota hyri të hënën në një bum lajmesh se dukesha e Kembrixhit kishte lindur një djalë - i treti në rradhë për fronin.

Por ajo nuk ishte e vetmja grua në sy të publikut për të mirëpritur një shtesë e re për familjen, pasi aktorja spanjolle Penelope gjithashtu lindi një vajzë në të njëjtën ditë.
Ndërkohë ajo ka dhe një djalë 2 vjeç me burrin e saj Javier Bardem.

KOMENTE