English

Prince William dhe Catherine prezantojnë djalin e tyre para turmës që priste jashtë (VIDEO)

Duka dhe Dukesha e Kembrixhit kanë lënë spitalin me djalin e tyre, një ditë pasi ai ishte lindur.

Princi William dhe Catherine dolën nga Spitali i Shën Marisë në Paddington, West Londër në 19:13 BST, duke i dhënë mediave të pritjes dhe botës një paraqitje të shkurtër të parë, të mbretit të ardhshëm.

Duke iu drejtuar turmave jashtë, Princi William tha se djali i tij i ngjiste Dukeshës.
1843

KOMENTE