English

George Alexander Louis quhet Princi i ri i Kembrixhit

Duka dhe dukesha e Kembrixhit e kanë quajtur djalin e tyre George Alexander LOUIS, Kensington Palace ka thënë.

I treti në rradhë për fronin, do të njihet si Royal Highness Prince George i Kembrixhit.

Ai është menduar nga Mbretëresha e cila kishte thënë emrin Princ George, kur ajo takoi atë, për herë të parë të mërkurën.


George ishte emri me i favorizuar.

Duka dhe dukesha priten qe te zgjidhej një emër tradicional mbretëror për djalin e tyre, i cili ishte i lindur në spitalin e Shën Marisë në Londër në 16:24 BST, dhe qe peshonte3.8 kg.

Foshnjat Royal zakonisht kanë emra historike të cilat transmetohen nëpër breza.

KOMENTE