English

Princi i sapolindur akoma pa emër

Duka dhe dukesha e Kembrixhit kanë kaluar natën e tyre të parë në shtëpi me djalin e tyre të ri, emri i të cilit ende nuk eshtë vendosur.

Bota u njoh me një paraqitje te shkurtër te çiftit si Royals lanë Spitalin e Shën Marisë në perëndim të Londrës.

Duke folur jashtë spitalit, Duka tha se ata ishin "duke menduar mbi një emër" dhe do të zgjidhet "sa më shpejt që munden".

Ata e përshkruan te qenit prindër si "shumë emocionale", para se duka u largua në shtëpinë e familjes së tij në Pallatin Kensington.

Edhe pse çifti ende duhet të vendosë mbi një emër ai është e njohur se mbreti më i ri do të jetë i vetëquajtur HRH Prince (emri) i Kembrixhit.

George është emri favorite i cili është i destinuar të jetë një ditë mbret. James dhe Alexander janë në mesin e emrave të tjerë.

KOMENTE