English

Ushtare te vrarë nga shpërthimi i bombës ne Mansoura

Një ushtar ka vdekur dhe një tjetër është në një gjendje kritike pas një shpërthimi bombe në qytetin egjiptian Mansoura.

Zyrtarët e shëndetësisë thanë se 29 persona janë lënduar. Një bombë ishte fshehur nën një kamion te drejtorise se sigurisë në qytet Delta e Nili, në veri të Kajros.

Gjatë natës në kryeqytet, persona të armatosur të paidentifikuar qëlluan per vdekje dy mbështetësit e Presidentit rrëzuar, Morsi Mohammed.

Rreth 100 njerëz kanë vdekur në përleshjet midis mbështetësve dhe kundërshtarëve të z Morsi pasi ai u rrëzua nga posti.

Një zëdhënës për ministrinë e shëndetësisë në Mansoura tha se te shtena armesh jane shkembyer midis policisë dhe sulmuesve të panjohur në kohën qe bomba shpërtheu.

KOMENTE