English

Nuk po bëja seks, por po e pyesja ku të ble domatet

Një burrë që është kapur me një prostitutë në makinën e tij i tha policisë se ajo ishte aty për ti treguar atij se ku mund të blinte domate.

Policia nga West Midlands tha se policët e gjetën gruan në makinën e Muhamed Ikhlaq, ndërsa ai po tërhiqte 20 paund nga një bankomat, ku ai tha se ishin për ti paguar domatet.

Ikhlaq, 39 vjeç, nga New Street, Dudley, u gjet fajtor për kryrje seksi në rrugë dhe u gjobit me 400 paund në Gjykatën e Magjistraturës Walsall.

Ai u urdhërua gjithashtu për të paguar edhe 665 paund të mërkurën.

Ikhlaq ishte i piketuar nga oficerët e policisë të cilët panë punëtoren e njohur seksi në makinën e tij Nissan Micra në Road Wednesbury, Walsall, më 9 maj.

Një prej oficerëve të policisë ka thënë: "Unë kam dëgjuar lloj lloj justifikime më parë gjatë karrierës sime 10 vjeçare si oficer policie por si ky justifikim "blerje domatesh" nuk kam dësgjuar ndonjëherë. Unë kurrë nuk kam dëgjuar një servil që kërkon të mbulojë krimet e tij duke pretenduar blerjen e domateve.

Oficerët dhe gjykatat vërtetuan gënjeshtrat e tij dhe [Ikhlaq] u shpall fajtor.

KOMENTE