English

Brad Pitt, ylli i filmit, por kamerat janë shkrepur për Angelina Jolie (FOTO)

Para pak kohësh Brad Pitt ishte i tronditur se për pak ai desh humbi të fejuarën e tij Angelina Jolie.
Ndërsa tani ai duket mjaft i lumtur madje ai tërheq pas dore gruan më të bukur në botë, siç ka deklaruar ai, në premierën e filmit World War Z në Japoni.

Veshur që të dy në të zeza kanë rënë mjaft në sy të kamerave duke u regjistruar çdo moment i lëvizjes së tyre.

Dhe ndërsa Brad mund të jetë ylli i filmit, ishte Angelia që ka bërë qe blicet e kamerave të shkrepeshin më shumë për të.

Ata kanë udhëtuar me 6 fëmijët e tyre në Japoni por në premierë ata kanë qënë vetëm për të shikuar momentet e bukura.
Fotot tregojnë momente nga qëndrimi i tyre në Japoni.

KOMENTE