English

16 deputetë të rinj i shtohen Parlamentit të ri. Emrat

Pas publikimit të listës së Qeverisë së re, nga ana e Kryeministrit të ardhshëm Edi Rama dhe deklarimit të tij se ministrat nuk do të mbajnë mandatin e deputetit, tashmë i jepet mundësia kandidatëve që nuk arritën të fitonin në zgjedhjet e 23 qershorit, që të jenë pjesë e Parlamentit.

Dhe ky rregull sjell 16 deputetë të rinj, të cilët do të jenë pjesë e Parlamentit të ardhshëm të Shqipërisë.

Emrat dhe qarqet

QARKU TIRANË

PS
Enkelejda Shkreli
Bledar Doracaj
Ervin Bushati
Blerina Gjylameti

LSI
Kejdi Mehmetaj

QARKU FIER

PS
Anduel Xhindi
Adelina Rista

QARKU GJIROKASTËR

PS
Vladimir Kosta
Dashamir Kamberi

QARKU ELBASAN

PS
Luljeta Arapit

LSI
Miranda Rira

QARKU DURRËS

PS
Esmeralda Shkjau

LSI
Silvana Maksuti

QARKU DIBËR

PS
Ezmerina Hoxha

QARKU BERAT

LSI
Silva Caka

KOMENTE